SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Kunder om SSG

Det siger kunderne om os...

Service, kvalitet og tryghed

»Som kunde hos SSG oplever jeg rigtig god service og høj kvalitet. Det gælder ikke kun i relation til mig, men også i forhold til skadelidte.

SSG's ansatte kan begå sig hos alle vores kunder. De er klædt ordentligt på, opfører sig professionelt, udviser empati og er gode til at fortælle hvad der skal ske, så kunderne er trygge.

De overholder aftaler og priser, rykker hurtigt ud og leverer varen. Jeg kan altid stole på deres rapporteringer og det gør, at jeg kan sende SSG ud alene.«

Bygningstaksator René Andersen, Alka Forsikring

Professionel med setup og processer på plads

»Tidligere brugte vi mindre firmaer til graffitirens. Men efter at SSG løste et par opgaver for os til UG, blev de valgt som hovedleverandør.

SSG's størrelse gør, at reaktionstiden er meget hurtig. Det er vigtigt, da det mindsker følgeskaderne og gør vores ejendomme præsentable. Det er også et plus, at vi kan følge sagsforløb på SSG Online, og får nødvendig billeddokumentation til anmeldelser.

Jeg opfatter SSG som en professionel virksomhed, der har setup'et og processerne på plads.«

Teknisk kundesupporter Arne Otte, DONG Energy

Tager initiativ og leverer et godt slutprodukt

»SSG har, gennem et årelang samarbejde med Tryg, et godt kendskab til vores værdier. Det sætter dem i stand til at repræsentere os på bedste vis ude hos kunderne. Hvis SSG fx er fremme på skadestedet før os, kan de tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd. Det giver fordele for både os og skadelidte.

De er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os og kender til vores forretningsgange. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Kort sagt leverer SSG et godt slutprodukt, hvilket betyder, at vi altid kan stå inde for arbejdet.«

Taksator Ian Price, Tryg Forsikring

I har været super fantastiske under hele forløbet

»Der var tilbage i februar brand i vores køkken, samt røg og sod skader i resten af vores lejlighed. Det i sig selv var en tragisk oplevelse men også at vi undervejs har måtte kassere så meget af vores indbo ved div. gennemgange.

Det har været et forfærdeligt forløb og en rigtig svær tid. At få trukket tæppet væk så pludseligt under sig, har været svært at håndtere.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet 😊 og vi kunne den 11/5-17 vende tilbage til en helt nyrenoveret lejlighed med et lækkert nyt køkken.

Lad mig starte med at understrege, I HAR VÆRET SUPER FANTASTISKE UNDER HELE FORLØBET!!«

Se hele udtalelsen via dette link

Udtalelse fra privat kunde