Mød vores medarbejdere

SSG er en arbejdsplads i konstant udvikling, som byder på mange spændende karrieremuligheder. Vi er en mangfoldig arbejdsplads, som rummer alt fra servicemedarbejdere til ledere og specialister inden for en lang række fagområder. Fælles for os alle er, at vi har fokus på kunden i alt hvad vi gør.  

Mød nogle af vores medarbejdere her:
 

Kasper Hauschildt”Man bliver udfordret hver dag, ikke to dage er ens.”

Kasper har været ansat i SSG i snart 9 år. Han var først i SSG i Esbjerg; siden skybruddet i 2011, har han arbejdet i Herlev. Han startede som sanitør og er nu teamleder.  

- Man bliver udfordret hver dag, der er aldrig to opgaver, der er ens. Som teamleder får man tildelt meget ansvar. Du får også masser af kundekontakt, hvor du er i dialog med taksatorer, deltager i byggemøder o.l., fortæller Kasper og fortsætter:

- Generelt er her en åben og positiv virksomhedsånd. Du kan altid komme med input og forslag. Derudover ved man aldrig hvad der sker, når man møder på arbejde, hvilket kræver at man er omstillingsparat. Det kan jeg godt lide.  

Glæden ved at se at kunden blive glad 
SSG betyder for mig, at jeg har noget godt at stå op til om morgenen. Det er givende at se, hvor glad kunden bliver, når skaden er stoppet. Når der er kommet styr på tingene, og kunden igen kan føle sig tryg.  

Gitte Larsen”Stor variation i arbejdet, og frihed under ansvar.”

Gitte Larsen er teamleder hos SSG i Ålborg, og har været i SSG siden 2008. Til dagligt arbejder Gitte med løsøre skader, hvilket indebærer at hun tit er ude og vurdere skadens omfang hos kunden. Det er et stort ansvar, og kræver en god planlægning, både i forhold til kunden og de medarbejdere hun sender afsted, så opgaven løses effektivt. 

For Gitte er SSG en arbejdsplads, som både byder på stor variation i arbejdet og frihed under ansvar.

Vi tænker som et team
- Arbejdspladsen er ligesom en familie. Vi tænker som et team og er gode til at rose hinanden og videregive rosen til alle, også dem bag kulissen. Det kan jeg godt lide, fortæller Gitte og fortsætter:

- SSG er ikke kun et arbejde. Hver dag er spændende og uforudsigelig. Når vi har lavet et godt stykke arbejde bliver kunden glad – selv om det ofte er en kedelig situation de står i. Hos SSG får man virkelig lov til at hjælpe og gøre en forskel for andre.

Flemming Madsen”Frihed under ansvar og godt kollegaskab.”

Flemming Madsen har arbejdet som fugttekniker i Odense i 3 år. Han kører ud og måler fugt i forbindelse med skader, og laver herefter en omfangsvurdering til forsikringen i en såkaldt fugtrapport, hvor han beskriver årsag til skaden, om den er dækningsberettiget, omfang og hvad skal til for at udbedre den. Herefter forventningsafstemmer han med kunden.   

Møder mange forskellige mennesker
- Det er spændende og udfordrende at arbejde hos SSG. Ingen skade er ens og jeg møder mange forskellige mennesker igennem mit arbejde, siger Flemming.  

- Ledelsen er lydhør, når vi har nogen ønsker eller der skal købes nyt udstyr. Det fungerer meget godt. Vi har frihed under ansvar og planlægger selv vores dag. Det sætter jeg meget pris på.

Flemming afslutter med at fortælle om det gode kollegaskab de har i fugtteamet, som er præget af hjælpsomhed og åben dialog.

Doris Sørensen”Et rummeligt firma, her er plads til alle.”

Doris arbejder som sanitør i Vejle. Sammen med sine kolleger, står Doris for kontakten til skadelidte.  

- Vi har et spændende og varieret job. Der er nye udfordringer hele tiden, hvor vi skal tage stilling til noget nyt. Vi har en hel del ansvar, og skal kunne træffe hurtige beslutninger med sikker hånd. Det er vigtigt, at kunden har tillid og føler tryghed ved os. 

En rummelig arbejdsplads 
En ting jeg rigtig godt kan lide ved SSG er, at her er plads til mange forskelligheder. Vi er mange forskellige profiler og typer – her er plads til alle. Vi er en stor familie.  

- En af grundende til, at jeg godt kan lide at arbejde i SSG er følelsen af at gøre en forskel. Det er dejligt at mærke folks taknemlighed, når man har gjort et godt stykke arbejde. Jeg føler glæde ved at komme på arbejde hver dag.  

Steffen Schnejder”Løser du dine opgaver godt, er der højt til loftet.”

Steffen Schnejder har været projektleder hos SSG, Århus siden 2016. Han er projektleder på brandskader, og styrer alt akutarbejde og vagtholdet. Han står for indkøb af gear og grej i afdelingen og planlægning for sanitører inden for brandskader. Derudover kører han som vagtleder og sørger for at sikkerhed og kvalitet er i orden.   

Alsidigt arbejde
- Jeg kan godt lide skadeservice arbejde, fordi det er ret alsidigt med mange typer af opgaver og mange forskellige typer af mennesker man møder. Det giver afveksling og et stort ansvar, fortæller Steffen.

- Ledelsen er åben for dialog, når opgaverne skal løses, hvilket gør at tingene fungerer. Hvis du løser dine opgaver godt, er der højt til loftet og stor selvstændighed i jobbet.

- SSG betyder for mig alsidigt og afvekslende arbejde, gode kollegaer og gode opgaver. Det sætter jeg stor pris på.