Historie

SSG blev grundlagt i 1993 af Gunnar Andersen, Anders Kristensen og Kjeld Albrectsen som en dansk skadeservice leverandør, som hurtigt voksede og blev en af landets førende skadeservice leverandører i Danmark med ca. 300 medarbejdere i 2008.

 • 2010

  SSG er blevet en foretrukken skadeservice leverandør til mange danske forsikringsselskaber, og udvider med et nyt forretningsområde: Ejendomsservice. En vigtig komponent i SSG’s forretning, det innovative datasystem SSG-5C, bliver implementeret og gør det muligt for vores sanitører at oprette sager på skadestedet via trådløse tablets med touch screen. SSG deler data med kunderne, hvilket giver overblik, strømlinede processer og en mere effektiv styring af ressourcerne.

 • 2011

  SSG får over 10.000 anmeldte skader på grund af vinterens tøbrud og sommerens skybrud. Samtidig udvider SSG sit eget hjemmemarked med et nyt segment: ikke-forsikringskunder.

 • 2012

  BWB Partners køber SSG og bliver hovedaktionær. Som følge heraf kommer SSG ind på det norske marked senere samme år ved at opkøbe to selskaber i Norge: Fønix Skadeservice og Fønix Mesterservice.

 • 2014

  Sonny Nielsen stopper som formand for Bestyrelsen for at påtage sig rollen som Group CEO, og SSG udnævner samtidig Uffe Iversen til Group CFO. I 2015 påbegynder den nye ledelse implementeringen af en ny strategi for virksomheden, og genopretter de gamle kerneværdier i SSG ved primært at fokusere på kundetilfredshed, få styr på processerne og sikre stabil indtjening til investering i fremtiden.

 • 2017

  I årene fra 2013 til 2017, laver SSG en række strategiske opkøb, herunder Büring & Johansen og MicroClean, og kommer ind på det svenske marked med en investering i den svenske ejendomsservice virksomhed Crendo.

 • 2018

  SSG styrker sin position i Norden yderligere med et nyt opkøb i Sverige. Denne gang er det skadeservice virksomheden Corvara, hvor SSG overtager udvalgte dele af virksomhedens skadeservicevirksomhed. SSG er nu for alvor etableret i Skandinavien.