Vision Mission Værdier

SSG er markedsledende inden for skadeservice, industri- og ejendomsservice i Norden. Vi er grundlagt i Danmark i 1993, og er i dag en af markedets bedste til at vedligeholde bygningsaktiver, forebygge og minimere skader, samt redde værdier.

I løbet af de sidste seks år har vi markant styrket vores position i Skandinavien via strategiske opkøb, og er nu – udover i Danmark – også landsdækkende i både Norge og Sverige. Her på siden kan du læse mere om SSG, vores forretning, vores vision og vores historie. Vi er en virksomhed i rivende vækst og beskæftiger  mere end 900 ansatte.

Vision

Vi vil være Nordens mest attraktive 24/7 skadeservice partner.

Mission

Vi skaber tryghed ved at tage hånd om mennesker, værdier og bygninger.

Værdier

Troværdig

Vi er TROVÆRDIGE og tør sige vores mening. Vi er ikke bange for at indrømme fejl og fortælle, hvad vi lærte af dem. Vi tør tage beslutninger, også de beslutninger, som kan være svære.

Kort sagt ... Vi siger hvad vi gør, og gør hvad vi siger.

 

Ansvarlig

Vi er ANSVARLIGE for hele opgavens udførelse. Vi løser opgaverne, behandler SSG’s og kunders ejendele med omhu, møder op i rent arbejdstøj, er velsoigneret og taler pænt. Vi afleverer opgaver til tiden og tager hånd om de udfordringer, vi møder på vejen.

Kort sagt ... Vi tager hånd om opgaven fra start til slut.

 

Løsningsorienteret

Vi er LØSNINGSORIENTERET, og påtager os opgaver for at løse dem. Vi holder kunden orienteret og tilsikrer, at en opgave afsluttes med kundens tilfredshed. Vi kommer med input når vi ser, at en opgave kan løses på en anden og bedre måde. Vi lytter til hinanden, finder løsninger og sender ikke et problem videre, som vi synes er lidt svært.

Kort sagt ... Vi handler og sikrer fremdrift.

 

Effektiv

Vi er EFFEKTIVE og har planlagt en opgave inden den påbegyndes. Vi spilder ikke tiden og tilstræber altid, at alt nødvendigt udstyr og materialer til en given opgave er pakket første gang. Vi tænker os om og ser tingene, før de kan blive til et problem.

Kort sagt ... Vi gør tingene rigtigt første gang – hver gang.