SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Nordens serviceentreprenør

Vision, mission og værdier

Vision

Vi vil være Nordens mest attraktive 24/7 serviceentreprenør. Det vil vi være gennem, at en SSG'er er kendetegnet ved vores værdier:

Mission

Vi skaber tryghed ved at tage hånd om mennesker, værdier og bygninger.

Værdier

Troværdig

Vi er TROVÆRDIGE og vi tør sige vores mening. Vi er ikke er bange for at indrømme en fejl og fortælle, hvad vi lærte af fejlen. Vi tør tage beslutninger, også selv de beslutninger som kan være svære.

Kort sagt - Vi siger hvad vi gør, og gør hvad vi siger.

Ansvarlig

Vi er ANSVARLIGE for hele opgavens udførelse. Vi løser opgaverne, behandler SSGs og kunders ejendele med omhu, møder op i rent arbejdstøj, er velsoigneret og taler pænt. Vi aflevere opgaver til tiden og tager hånd om de udfordringer vi møder vejen.

Kort sagt - Vi tager hånd om opgaven fra start til slut.

Løsningsorienteret

Vi er LØSNINGSORIENTERET og påtager os opgaver, for at løse dem. Vi holder kunderne orienteret, og tilsikre at en opgave bliver afsluttet med kundens tilfredshed. Vi kommer gerne med input når vi kan se, at en opgave kan løses på en anden og bedre måde. Vi lytter til hinanden, finder løsninger og sender ikke et problem videre som vi synes er lidt svært.

Kort sagt – Vi handler og sikrer fremdrift.

Effektiv

Vi er EFFEKTIVE og har planlagt en opgave inden opgaven påbegyndes. Vi spilder ikke tiden og tilstræber altid, at alt nødvendigt udstyr og materialer er pakket første gang til en given opgave. Vi tænker os om, og ser tingene før de kan blive til et problem.

Kort sagt - Vi gør tingene rigtigt første gang – hver gang.