Bekæmpelse af væggelus

SSG har udviklet et miljøvenligt koncept med varmebehandling af væggelus og andre generende insekter, som er helt uden brug af kemi. Vores innovative koncept er effektivt og miljøvenligt og samtidig uden gener for beboerne.

Innovativ 360° løsning

Styret Varme Behandling (SVB) konceptet kommer hele vejen rundt om udfordringerne med væggelus i vores boliger – fra den første screening, miljøvenlig behandling, og frem til en afleveringsrapport, der beskriver og dokumenterer den gennemførte behandling.

Bliv helt fri for væggelus

Temperatur er den mest effektive bekæmpelse af væggelus. Både den levende lus, nymfer og æg dør ved få minutters behandling ved en temperatur over 50°. Fordelen ved varme er en samlet kort behandlingstid på max. 8 timer, ingen behov for genhusning, ingen destruktion af indbo, meget lidt håndtering og flytning. Og fremfor alt – ingen brug af farlige giftstoffer. En af de største fordele ved SVB er, at væggelus ikke kan udvikle resistens over for vores varmebehandling – heller ikke de væggelus, der er resistente over for gift.

Rengøring efter skadedyr

  • Screening for væggelus i boligen og af eventuelle omkringliggende lejemål (kunde)
  • Gennemgang af boligen før behandlingen med en let, forberedende oprydning (beboer)
  • Identificering af kritiske steder og lukning af rørgennemføringer, for at undgå spredning
  • Gennemførelse af behandling med SVB, hvor temperatur og tid måles og registreres
  • Opsætning af tape, for at indfange evt. efterfølgende, udefrakommende, strejfere
  • Udarbejdelse af afleveringsrapport med beskrivelse og dokumentation af behandlingen

Udstyr og kompetencer

Styret Varme Behandling er en professionel behandling, baseret på specialudstyr til korrekt levering og fordeling af varmen i det enkelte lejemål, samt avancerede temperaturfølere, der meget nøjagtigt registrerer den opnåede temperatur de kritiske steder i boligen. Det kan eksempelvis være under sengen, eller de andre typiske gemmesteder for væggelus, så som gulvbrædder og paneler. Udstyret betjenes af professionelle fagfolk, der har de rette kompetencer inden for både varmestyring og temperaturkontrol.