SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Facaderens og graffitirens

Facade- og graffitirens

Graffiti på facaden er ikke kun et kosmetisk problem. Hvis det ikke fjernes i tide, og med den rigtige metode, giver det varige skader på overfladen og andre følgeskader.

Spar penge med rettidig fjernelse af graffiti

En hurtig og rettidig indsats reducerer udgifter til vedligehold, og forlænger bygningens levetid.

SSG har en særlig graffitipatrulje, der hurtigt kan rykke ud med kompetent mandskab og udstyr, og udføre alle typer af rensning.

Vi mestrer bl.a. lav- og højtryksspuling, mikroblæsning og anden form for kemisk afrensning. Metode vælges ud fra overfladens beskaffenhed, tilstand og bygningsmateriale, samt type og omfang af graffiti. Afrensning foretages så der tages mest mulig hensyn til miljøet, herunder opsamling af opløst graffiti og afrensningsvand.

Antigraffitibehandling

I forbindelse med afrensning anbefaler vi altid en forebyggende antigraffitibehandling, der også beskytter mod snavs, smog og anden forurening.

Vi anvender forskellige produkter til behandlingen, og oftest et diffusionsåbent middel, der gør, at muren kan ånde. Hvis der efterfølgende sker graffitihærværk på facade, vil en afrensning med varmt vand være muligt. Derudover reduceres sliddet på bygningen ved gentagne afrensninger.

Vi kan ligeledes udføre en antigraffitibehandling efter facaderens eller ved nybyggeri. Så er du sikker på, at din facade er beskyttet.

Graffitirens med hensyn til bygning og miljø

Efter mange års afrensning af graffiti, har vi tilegnet os stor ekspertise og specialviden. Vi har opbygget systemer, der garanterer en effektiv rensning, og tager hensyn til såvel bygning som miljø.

Før rensning bliver facadens overflade og beskaffenhed nøje vurderet. Vores fagfolk har stor viden om de materialer, der anvendes til bygningsoverflader, og hvordan de påvirkes. Vi kan derfor vælge den mest effektive metode og det mest skånsomme renseprodukt, til netop din bygning.

Arbejdet udføres effektivt men skånsomt, så de enkelte bygningsdele ikke beskadiges. Efter rensning foretages kvalitetskontrol og dokumentation i form af før og efter billeder.

SSG arbejder med CSR (Corporate Social Responsibility). Vi tager hensyn til miljøet, og forpligter os til substitutionsmetoden ved altid at anvende så milde produkter som muligt.

Tornado ACS: En unik og miljøvenlig metode

Endelig kan du slippe for støv, beskyttelsesudstyr og høreværn!

Som de eneste i Danmark tilbyder SSG en unik metode til afrensning af graffiti og facader. Den miljøvenlige metode er baseret på et globalt patenteret vakuum-retursystem og udføres med en Tornado ACS, der er på størrelse med en industristøvsuger.

Selve oprensningen udføres med flere forskellige typer af granulater, hvilket afhænger af overfladen. Granulatet kan anvendes igen og igen. 

Kampagnetilbud!

Prøv Tornadoen for kun 1.750 kr. ekskl. moms! Tilbuddet gælder til den 31.12.2017 og er inklusiv alle udgifter til rensning og fjernelse af graffiti på en overflade op til 4 kvadratmeter. Kvadratmeter derudover koster 295 kr. 

Kontakt os på telefon 70 15 38 00 for bestilling eller mere information om vores kampagnetilbud i dag.

Dokumentation og klar besked om graffitirens

Vores processer og arbejdsgange er beskrevet i SSG’s Ledelsessystem, og vi anvender aktionsplaner og tjeklister, der sikrer effektivitet og ensartet levering i høj kvalitet.

Via vores webportal, SSG-5C, kan du hurtigt og let få overblik over, hvad der er udført på din bygning, og altid være opdateret på bl.a. ressourceforbrug og økonomi.

Brochure

(975 Kb)
Hent vores brochure, så du kan tage alt indholdet med dig - klik på ikonet højre for