SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Fejning og vask af trapper og indgangspartier

Trapperengøring

Beskidte trapper og indgangspartier efterlader et dårligt førstehåndsindtryk. Derudover giver manglende vedligehold øget slitage på belægningen, og er kilde til spredning af støv og snavs i hele ejendommen.

Med regelmæssig, grundig vask og rengøring opnås præsentable og sikre omgivelser samt et bedre indeklima samtidigt med, at trappebelægningens levetid forlænges.​

Rengøring der matcher dine behov

SSG har stor viden og erfaring i services til ejendomme, og kan sammensætte en effektiv plan for trapperengøring, der matcher dine behov for frekvens, kvalitet, metoder og produkter.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Fejning og vask af trapper og indgangspartier

  • Afstøvning af gelændere, karme, paneler og lamper

  • Fjernelse af skridspor, tyggegummi mv.

  • Renhold af måtter og tæpper

  • Hovedrengøring af trappearealer

  • Behandling (polish, oliering, lakering) af overflader

Ad hoc eller fast serviceaftale

Tilkald os efter behov, eller vælg fast serviceaftale. Vi giver gerne et uforpligtende forslag til en vedligeholdelsesplan for dine trapper og indgangspartier.

Besøg www.ssg.dk og se vores mange ydelser inden for ejendomsservice. Vælg dem du ønsker, og få en samlet løsning med store praktiske og økonomiske fordele.

 

Professionel trapperengøring giver ikke blot præsentable og sikre omgivelser, men medvirker samtidigt til et bedre indeklima og en længere levetid for trappens belægning. Kontakt SSG for et forslag til en vedligeholdelsesplan.