SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
rengøring vinduer

Vinduespolering

Vinduer og glaspartier i en bygning er konstrueret til at give lys og skabe inspirerende indemiljøer. Hvis de ikke renholdes kan det virke stik modsat hensigten.

Rene glaspartier er i høj grad med til at give et godt førstehåndsindtryk af ejendommen, virksomheden eller institutionen, og skaber velvære for beboere, ansatte og gæster.

Viden, erfaring og det rette udstyr

SSG har stor viden og årelang erfaring i renhold af alle typer ejendomme. Store og små bygninger, høje som lave, og med mange forskellige typer vinduer og glaspartier.

Ved at bruge os til vinduespolering og afvask af rammer og karme er du sikker på, at det bliver gjort på den bedst tænkelige måde. Vi kan finde den mest effektive, rationelle og ressourcebesparende metode til netop din ejendom.

Vores sortiment dækker alt fra traditionelle vinduesskrabere til lifte, stilladser og avancerede systemer, der gør det muligt at gennemføre stribefri afvask af højtplacerede glaspartier fra jorden.

Vi anvender metoder som efterlader rene overflader, der mindsker binding af nyt snavs, og dermed holder glasset rent i længere tid.

Ad hoc eller fast serviceaftale

Tilkald os efter behov, eller vælg fast serviceaftale. Vi giver gerne et uforpligtende forslag til en vedligeholdelsesplan for dine vinduer til vurdering.

Besøg www.ssg.dk og se vores mange ydelser inden for ejendomsservice. Vælg dem du ønsker, og få en samlet løsning med store praktiske og økonomiske fordele.

 

Løbende renhold af bygningens glaspartier er med til at sikre en præsentabel, indbydende og sund ejendom med lang levetid. Kort sagt, en investering med klare og synlige gevinster!