SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Blæsemetoder

Forskellige blæsemetoder til afrensning

En professionel afrensning kræver stor viden mht. objektets materiale, og det der skal fjernes fra overfladen, samt omgivelser og miljø. Valget af afrensningsmetode samt blæsemedium tilpasses den enkelte opgaves kompleksitet, så opgaven løses til tiden samt krav til kvalitet og økonomi overholdes.

Professionel afrensning betaler sig

En afrensning af bygninger, tekniske anlæg og maskiner kræver den rette kompetence og udstyr. SSG har fagfolk med stor viden og erfaring med afrensninger hos et bredt udvalg af kunder. Vi tilbyder bl.a.:

  • Tørisblæsning
  • Sandblæsning
  • Lavablæsning
  • Blæsning med diverse medier, bl.a. glas, plastkugler, soda, calcium carbonate, korn og nødder

Tørisblæsning

SSG har stor ekspertise i tørisblæsning. En yderst effektiv metode til afrensning af næsten alle faste overflader. Afrensningen kan ofte udføres uden demontering af maskinen. Det sparer tid og omkostninger.

Der anvendes tøris (CO2 i presset form) som blæsemiddel. Det er skånsomt mod materialer, giver ingen slitage og er miljøvenligt. Til denne metode anvendes ikke kemikalier, og den efterlader ingen affaldsprodukter.

Lavablæsning

SSG har stor ekspertise i lavablæsning. Metoden er ekstrem effektiv til afrensning af næsten alle overflader af sten, metal og træ. Det sparer tid og omkostninger.

Pulveriseret lava blæses ved lavt tryk mod overfladen, og fjerner snavs eller belægninger uden at beskadige overfladen. Dermed renses overfladen effektivt for belægninger som fx maling, lak, sod, rust og ir.

Sandblæsning

SSG har udført sandblæsningsopgaver i over 20 år, og det var vores første blæsemetode. Metoden er ekstrem effektiv til afrensning af næsten alle overflader af beton, puds og metal. Sandblæsning anvendes bl.a. indenfor byggeriet ved fx facaderenoveringer, og i industrien ved fx metaloverflader der skal klargøres til overfladebehandling.

Der findes et bredt udvalg af sandtyper med forskellige egenskaber, bl.a. hårdhed og kornstørrelse, og de udvælges efter de udfaldskrav som kunden stiller til den enkelte opgave. Fælles for metoden er, at sandet blæses med højt tryk mod overfladen, hvorved belægninger fjernes.

Vi kan yderligere tilbyde en støvreducerende metode, hvor der tilsættes vand.

Blæsning med andre medier

Mange af vores anlæg er i stand til at anvende andre blæsemedier som bl.a. glas, plastkugler, soda, calcium carbonate, korn og nødder. Valget af blæsemedie tilpasses den enkelte opgave, fx foderstof- og levnedsmiddelvirksomheder, hvor blæsemidlet kan godkendes af de veterinære myndigheder.

Dygtige medarbejdere

SSG har et miljø, der tiltrækker og udvikler branchens bedste fagfolk. Vi har kompetente medarbejdere, der er blandt de førende indenfor deres felt, og som løbende ajourfører deres viden om nye produkter og metoder. Det kommer vores kunder til gavn.

Du får garanti for, at dine maskiner rengøres med den bedste metode, hurtigt, effektivt og skånsomt. Vi arbejder ud fra substitutionsprincippet, og anvender så vidt muligt ikke-korrosive og miljøvenlige midler.

 

Vores medarbejdere ved, at et driftsstop kan være vitalt for din virksomhed, og vi har derfor stor fokus på kvalitet og effektivitet. Med en professionel løsning fra SSG får du en mere effektiv og driftssikker maskinpark, mindsker risiko for periodiske fejl, og reducerer slitage samt udgifter til reservedele.