SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Højderengøring, fleksible metoder, fagfolk

Højderengøring

Støv og snavs på højtliggende flader, der ikke fjernes, vil med tiden drysse ned og kunne kontaminerer områderne. Det medfører et dårligt indeklima, og kan give driftsforstyrrelser på udstyr og maskiner. Ligeledes virker snavsede lokaler ikke indbydende og motiverende for medarbejdere og kunder.

Rettidig rengøring udført af specialister

SSG har fagfolk med speciale i højderengøring af lokaler, sale og haller. Vi har stor erfaring med rengøring af fx lofter, loftskonstruktioner, lamper, kanaler, rør og andre svært tilgængelige steder.

Godt hjulpet af moderne udstyr og fleksible metoder, kan vi, med udgangspunkt i dine faciliteter, altid tilbyde den bedst egnede metode. Fx:

  • Støvsugning

  • Aftørring

  • Nedvaskning

  • Skumudlægning

  • Lav- og højtryksspuling

Vi er gode til at tænke kreativt og finde besparende løsninger til selv de mest komplekse udfordringer.

Ad hoc eller fast serviceaftale

Højderengøring bør foretages jævnligt. Typisk en gang årligt for kontorer, og to gange årligt for produktionsmiljøer.

Tilkald SSG efter behov eller vælg fast serviceaftale, hvor vi sørger for løbende kontrol af dine faciliteter, og foretager højderengøring efter behov.

SSG har mange specialer. Besøg www.ssg.dk, vælg de ydelser du har brug for, og få en samlet løsning med praktiske og økonomiske fordele.

 

Specialiseret rengøring drejer sig dels om at have kvalifikationerne og det rette udstyr, men i høj grad også om den rette indstilling. Hos SSG tager alle medansvar for fuld kundetilfredshed. Det kendetegner vores organisation og måden hvorpå, vi tænker og arbejder på. Derfor er du sikker på at få den rene vare - hver gang.