SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Affugtning, aftørring, centrifugering

Møbel- og tæpperens

Hverdagen er fyldt med alverdens møbler og tæpper, der er produceret i mange forskellige slags materialer. Rensning kræver derfor stor viden og know-how om materialet og teknikker.

Det er vigtigt, at udøveren har en bred og specifik erfaring. Ellers kan det medføre alvorlige fejl, med risiko for at kunden står tilbage med uoprettelige skader på sine ejendele.

Fra IKEA til Kjærholm

SSG har fagfolk med stor viden og erfaring. Vi kan vedligeholde og redde næsten alle typer møbler, tæpper samt tekstiler fra bl.a. boliger, kontorer, produktionsmiljøer, hoteller, restauranter, hospitaler, institutioner, skibe, biler m.m.

Vi behersker både manuelle og maskinelle teknikker, og råder over betydelige inhouse faciliteter. Vi klarer alt fra prisbillige masseproducerede produkter til dyre ægte tæpper, lædermøbler, og eksklusive designermøbler. Vi tilbyder:

  • Affugtning og aftørring

  • Blød afbørstning og støvsugning

  • Ekstraktionsrensning, afvask og shamponering

  • Centrifugering, 80% tørring

  • Sluttørring og affugtning i varmerum

  • Finstøvsugning og strygning med steamer

  • Lugtsanering

  • Imprægnering og andet efterbehandling der beskytter og genskaber materialers smidighed, fx med lanolin, fedtstof og R8E

Vi mestrer også specialteknikker som damprensning og opskurring, og er gode til at tænke kreativt for at finde besparende løsninger til komplekse udfordringer.

Specialuddannede medarbejdere

Vores indsats sker som led i systematisk vedligeholdelse eller som følge af fx brand-, sod-, vand-, fugt- og skimmelskader. Ved skader sørger vi også for besigtigelse, optælling, registrering, fotodokumentation, værdiansættelse og tilbudsgivning.

Gennem en af vores kerneområder, skadeservice, har vi samlet stor viden om markedspriser på bolig- og indretningsprodukter, og kan allerede ved besigtigelsen vurdere om en reparation betaler sig. Det sparer mange penge og ærgrelser.

 

Tilkald SSG efter behov, eller vælg fast serviceaftale. Få et uforpligtende forslag til en systematisk vedligeholdelse af dine møbler og tæpper, der sikrer et godt og præsentabelt indemiljø, og forlænger effekternes levetid.