SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
Rengøring af produktionsmaskiner

Rengøring af produktionsmaskiner

Manglende eller fejlagtig rengøring af produktionsmaskiner er en dårlig økonomisk løsning. Det kan medføre lange og kostbare driftsstop, periodiske fejl, slitage og skader på vitale maskindele, hvorved vedligeholdelsesomkostningerne øges.

Professionel rengøring betaler sig

Rengøring af tekniske anlæg og maskiner kræver den rette kompetence og udstyr. SSG har fagfolk med stor viden og erfaring indenfor specialiseret rengøring hos produktionsvirksomheder samt indenfor den tunge industri. Vi tilbyder bl.a.:

  • Støvsugning

  • Aftørring og nedvask

  • Lav- og højtryksspuling, evt. med udlægning af skum

  • Damprensning

  • Tøris-, lava- og sandblæsning

Tørisblæsning

Vi har bl.a. stor ekspertise i tørisblæsning. En yderst effektiv metode til afrensning af næsten alle faste overflader. Afrensningen kan ofte udføres uden demontering af maskinen. Det sparer tid og omkostninger.

Der anvendes tøris (CO2 i presset form) som blæsemiddel. Det er skånsomt mod materialer, giver ingen slitage og er miljøvenligt. Til denne metode anvendes ikke kemikalier, og den efterlader ingen affaldsprodukter.

Dygtige medarbejdere

SSG har et miljø, der tiltrækker og udvikler branchens bedste fagfolk. Vi har kompetente medarbejdere, der er blandt de førende indenfor deres felt, og som løbende ajourfører deres viden om nye produkter og metoder. Det kommer vores kunder til gavn.

Du får garanti for, at dine maskiner rengøres med den bedste metode, hurtigt, effektivt og skånsomt. Vi arbejder ud fra substitutionsprincippet, og anvender så vidt muligt ikke-korrosive og miljøvenlige midler.

 

Vores medarbejdere ved, at et driftsstop kan være vitalt for din virksomhed, og vi har derfor stor fokus på kvalitet og effektivitet. Med en professionel løsning fra SSG får du en mere effektiv og driftssikker maskinpark, mindsker risiko for periodiske fejl, og reducerer slitage samt udgifter til reservedele.