SSG

Døgnservice:

70 15 38 00
SSG opmagasinering, SSG flytning,

Flytning og opmagasinering

En flytning er normalt ensbetydende med, at der er en risiko for skader på indboet. En opmagasinering i forkerte og usikre forhold medfører som regel, at effekterne får følgeskader og i værste fald, at de mistes ved indbrud.

Derfor er det vigtigt, at leverandøren både har de rette folk, det rette udstyr og de rette faciliteter.

Flytning, udført af erfarne folk

Et af SSG´s kerneområder er skadeservice, og vi er derfor vant til flytning og transport, der kræver særlig ekspertise og udstyr.

Vores flytteteams har stor viden og erfaring i håndtering af skrøbelige og beskadigede effekter, og kan bistå med:

  • Registrering og fotodokumentation

  • Emballering og nedpakning

  • Transport, flytning

  • Opmagasinering på lager

  • Levering og udpakning

  • Reetablering efter skade (alt på plads som det var, baseret på fotos)

Vi assisterer ved flytning til ny lokation, intern flytning fra rum til rum, specialflytning af fx maskiner og anlæg, samt flytning og opmagasinering ved skader.

Sikker opbevaring, stor lagerkapacitet

Hos SSG ved vi, at mange effekter og materialer er uerstattelige for deres ejer, og ikke kan gøres op i penge. Derfor har vi investeret betydelige beløb i en korrekt og sikker opbevaring.

Alle vores lagerfaciliteter har klimastyring for kontrol og regulering af luftfugtighed og temperatur, og overvåges døgnet rundt af vagtpersonale og avancerede alarmsystemer. Dertil holdes særlige værdigenstande i aflåste sikringsskabe.

Under sagsforløbet er der naturligvis mulighed for, at skadelidte kan gennemse eller afhente effekter.

Vi har lagerkapacitet flere steder i landet, i alt mere end 20.000 kvm. Det giver fleksibilitet, også ved stor- og mangeskader.

 

SSG har både størrelsen, kompetencen, udstyret og faciliteterne til at sikre hurtig og effektiv flytning, samt korrekt og sikker opmagasinering. Det sparer vores kunder for ressourcer og mange ærgrelser.