Specialrengøring til erhverv og produktion

SSG kan tilbyde en lang række forskellige rengøringskoncepter til alle typer af virksomheder. Vi kan enten stå for enkelte opgaver, eller vi kan styre hele projektforløbet.

Produktionsrengøring

Der er sund fornuft og god økonomi i at holde rent, hvorigennem risikoen for skader og driftsstop minimeres, og levetiden for produktionsfaciliteter og maskiner forlænges. SSG har fagfolk med solid viden inden for teknisk rengøring til industrien, og mere end 25 års erfaring i at sikre optimale produktions- og arbejdsmiljøer.

Tørisblæsning

Vi har stor ekspertise i tørisblæsning, som er en yderst effektiv metode til afrensning af de fleste faste overflader. Der anvendes tøris som blæsemiddel, hvilket er skånsomt mod materialer og er miljøvenligt. Vi klarer også rengøring af klassificerede renrum.

Højderengøring

Med SSG som samarbejdspartner, kan I nemt forebygge dårligt indeklima, driftsstop og brandrisici. Vi har fagfolk med speciale i højderengøring af lokaler, sale og haller, og vi har stor erfaring med rengøring af lofter, loftskonstruktioner, lamper, kanaler, rør og andre svært tilgængelige steder. Ved hjælp af moderne udstyr og innovative metoder, og med udgangspunkt i jeres faciliteter, kan vi altid tilbyde den bedst egnede metode.

Hovedrengøring

Hovedrengøring er en grundig og udførlig indsats, der tager udgangspunkt i jeres behov. En hovedrengøring kan bl.a. indeholde indvendige bygningsdele, lofter, vægge, døre, vindueskarme, paneler, hvor også stikkontakter støves af, støvsuges og aftørres. Vi afkalker fliser og sanitet, renser tæpper, støvsuger og vasker gulve, og behandler dem med polish eller anden efterbehandling. Derudover rengør vi inventar, såsom lamper og møbler.

Tank- og silorens

SSG har bred erfaring med rengøring af forskellige slags tanke og siloer. Alt efter hvilket materiale der er tale om, kan vi komme med løsningsforslag til hvilken rengøringsmetode er den bedste. Om der skal benyttes høj- eller lavtryk til opgaven eller nedblæsning med tøris, sand- eller lavblæsning. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og arbejder efter de mest sikre sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige metoder og lovpligtige krav der findes.

Skibs-/værftsrengøring

Vælger I SSG til en rengøringsopgave, kan vi tilbyde at styre hele projektforløbet. Vi sørger for oprydning, rengøring, afdækning, spuling, skrabning, rustbørstning, hydrovask, tørisblæsning m.m.