Carsten Fensholt er udnævnt til Group CEO i SSG Group, der er en førende nordisk leverandør af skadeservice og beslægtede ydelser. Han tiltræder stillingen senest 1. februar 2020 og efterfølger Sonny Nielsen, der fortsætter som medlem af bestyrelsen og aktionær i virksomheden.

 

Carsten Fensholt er 57 år og har senest fungeret som selvstændig konsulent og industriel rådgiver for Polaris i forbindelse med erhvervelsen af aktiemajoriteten i SSG Group, ligesom han tidligere har været medlem af bestyrelsen i SSG Group i tre år og har brancheerfaring fra ISS Damage Control. Carsten Fensholt har særligt stærke kompetencer inden for strategi, forretningsudvikling, drift, finans og it samt mere end 20 års ledelseserfaring fra virksomheder som Flying Tiger Copenhagen, KMD, Magasin du Nord, ISS Damage Control, GN ReSound, Sony Nordic og Mars. Derudover har han været bestyrelsesformand i it-konsulenthuset Progressive og bestyrelsesmedlem i bl.a. MenuCard, der blev børsnoteret i 2016.

 

Sonny Nielsen har været Group CEO siden 2014 og fratræder stillingen i et planlagt generationsskifte for fortsat at bidrage til SSG-koncernens udvikling som både bestyrelsesmedlem og aktionær.

 

”Vi glæder os over, at Carsten Fensholt vil stå i spidsen for SSG i den kommende tid, hvor vi vil skabe den markedsledende skadeservicepartner i Skandinavien og gribe de spændende vækstmuligheder i vores markeder. Samtidig ser vi i bestyrelsen frem til at trække på den omfattende erfaring og viden, som Sonny Nielsen har opbygget i hans succesfulde tid i spidsen for koncernen. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Sonny Nielsen for hans store indsats, som har været af afgørende betydning for, at SSG i de senere år har skabt lønsom vækst, gennemført en række værdiskabende opkøb og etableret et meget stærkt fundament for vores fortsatte skandinaviske vækststrategi,” siger John Dueholm, bestyrelsesformand i SSG Group.

 

”SSG’s ledelsesteam og medarbejdere har i fællesskab skabt en særdeles positiv udvikling og opbygget en stærkere virksomhed med gode fremtidsudsigter i de år, jeg har haft fornøjelsen af at stå i spidsen for virksomheden. Nu ser jeg frem til at fortsætte engagementet med SSG som bestyrelsesmedlem og aktionær, når jeg overdrager den daglige ledelse til Carsten Fensholt, som kender virksomheden aldeles godt og vil bidrage med stor erfaring og stærke kompetencer i den næste fase af vores udvikling,” siger Sonny Nielsen.

 

Yderligere information: John Dueholm, bestyrelsesformand i SSG Group, +45 31 24 49 31

Se pressemeddelelsen i pdf format her

Om SSG (www.ssg.dk)

SSG-koncernen blev etableret i Danmark i 1993 og er i dag en førende leverandør af skadeservice samt industri- og ejendomsservice i Norden. SSG har stærke kompetencer inden for vedligeholdelse af bygningsaktiver, forebyggelse og minimering af skader samt bevaring af værdier. Virksomheden har siden 2012 gennemført flere strategiske opkøb og er nu landsdækkende i Danmark, Norge og Sverige med flere end 1.000 medarbejdere og 66 SSG-ejede centre samt 4 franchiseejede centre. SSG har siden december 2019 været ejet af hovedaktionæren Polaris Private Equity og en kreds af ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

Ingun Askham