SSG har specialiseret sig i desinficering efter COVID-19, også kaldet coronavirus.

esinficere mod COVID-19/ coronavirus

Hos SSG har vi udviklet rengøringsmetoder som hurtigt og effektivt hjælper med at desinficere og inddæmme COVID-19/ coronavirus, så I kan tage de berørte områder i brug igen og få en normal dagligdag og drift. Vi er opmærksomme på, at det er et problem for private, virksomheder og offentlige institutioner at inddæmme COVID-19/ coronavirus og derfor er vi her for at hjælpe.

Vores mangeårige erfaringer med at desinficere indenfor områder som fødevareindustrien, hospitaler, sundhedscentre og medicinalindustrien betyder, at vi har specialister til desinficering og specialrengøring, som benytter innovative metoder til at dræbe virus.

For os handler det om at være med til at inddæmme virus, vi vil give dig en større tryghed og vished om, at du har gjort hvad du kan, så dine nærmeste, kunder og medarbejdere kan føle sig trygge.

Vores akutberedskab og døgnvagt står klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 70 15 38 00, så finder vi den metode som passer bedst til din situation.

 

Beredskab og intern indsats

I SSG har vi taget flere tiltag for at minimere smittefaren ved COVID-19/coronavirus. Dette gælder både internt for vores medarbejdere samt vores håndtering ved kundebesøg.

For at hindre smittespredning følger vores medarbejdere strikse instrukser fra sundhedsmyndighederne samt fra vores samarbejdspartnere.

SSG-medarbejderne påfører sig altid nødvendigt sikkerhedsudstyr for at hindre smittespredning og for at beskytte sig selv, såsom beskyttelsesdragter, nitrilhandsker, helmasker og overtrækssko.

Hvis du har spørgsmål til vores interne beredskab, er du velkommen til at kontakte os.

 

SSGs metode til at desinficere efter COVID-19/ coronavirus

Desinficere med BioCidVi kan desinficere alle typer opgaver lige fra parcelhuse, forretninger, industrivirksomheder, skibe, hospitaler, togvogne til fly.

Der er flere metoder til at bekæmpe coronavirus, og en effektiv metode som vi benytter, er en Koldtågemetode med BioCid.

BioCid desinficering er ideel til fjernelse af biologiske risici/vira i alle typer områder, hvor risikoen for spredning skal fjernes. Metoden er hurtig og effektiv til en lav omkostning.

Vi ved det er vigtigt for jer, hurtig at kunne tage de berørte områder i brug igen, således at jeres dagligdag hurtig bliver normal igen. Med brug af koldtågemaskinen kan I tage de berørte områder i brug umiddelbart efter vi er færdige med desinfektionen.

Produktet er yderst effektiv som terminalt højdesinfektionsmiddel (HLD) mod vira, bakterier, bakteriesporer og svampe. Produktet er designet til at eliminere risikoen for krydsinfektion fra virus og spredning. BioCid desinficering gør ikke blot mikroorganismerne inaktive, men dræber disse ved at forstyrre mikroorganismernes RNA.

Afvaskning og desinfektion af overflader på bygning og løsøre

Som et alternativ til desinficering med koldtåge, kan vi også tilbyde grundig rengøring bestående af støvsugning af alle overflader med støvsuger påmonteret HEPA-filter. Herefter afvaskes alle overflader på bygning og løsøre med egnet rengøringsmiddel, og afslutningsvis aftørres overfladerne med godkendt desinfektionsmiddel.

Læs mere om Koldtågemetode med BioCid her

 

Følg også med på vores LinkedIn