Desinficering efter COVID-19 på botilbud. Desinficering efter COVID-19 på botilbud

Efter at vi i SSG har lanceret vores tilbud om desinficering med BioCid-koldtåge, har vi fået flere sager, hvor vi skal hjælpe med at desinficere efter coronavirus/COVID-19.

Vores Serviceleder i Herlev, Carsten Jensen, fortæller her om vores seneste større sag:

”Senest har vi fået en sag på Amager, hvor vi skal rengøre og desinficere på et botilbud. Det drejer sig om 72 lejligheder og fælles arealer der skal desinficeres. Vi har lige nu 7 mand gående på sagen. Opgaven lyder på dagligt at rengøre og desinficere samtlige overlader og berøringsflader i køkkener, fællesrum og lejligheder.”

Brug af Koldtågemetode med BioCid.

I lejligheder på botilbuddet hvor beboere er smittede, bruges vores koldtågemetode. Med BioCid kan vi hurtigt og effektivt desinficere mod vira, bakterier og bakteriespor. Produktet er designet til at eliminere risikoen for krydsinfektion fra virus og spredning.

Ved at vi flytter beboeren til et andet rum kan vi sprede BioCiden ud i beboerens lejlighed og kort efter kan beboeren komme tilbage i lejligheden. Derefter skal rummet beboeren har opholdt sig i også desinficeret med BioCid.

SSG knokler hårdt.

Vi opstarter også en lignende sag i Valby, hvilket gør, at vores beredskab må arbejde på tværs af afdelingerne i hele Region Øst. Da SSG har en et ønske om at hjælpe hvor vi kan med desinficeringen, har disse opgaver høj prioritering. Da vi samtidig har mange andre industriopgaver i regionen knokler vores medarbejdere hårdt for, at vi kan være der for alle vores kunder.