Julen nærmer sig med hastige skridt og lige straks skriver vi 2023. Det er skønt at julen i år bliver mere normal end de sidste 2 år. Hvor er det glædeligt, at vi igen kan samles på arbejdet og med familien uden at skulle bekymre os helt så meget om Corona. Jeg håber, at alle får en god jul med familie, kærester og venner.

2022 har været et fantastisk begivenhedsrigt år for SSG, og for alle vores medarbejdere. I sommer blev vi solgt til BELFOR og vi er nu en del af verdens største skadeserviceselskab. Vi er i fuld gang med at planlægge integrationen af SSG og BELFOR Danmark, og vil fra april næste år skifte SSG brandet ud med BELFOR brandet. Ud over det nye ”look” så betyder opkøbet også rigtig meget for vores kunder og medarbejdere.

Vi har fået adgang til mange flere ressourcer, træningsfaciliteter, udstyr og tekniske kompetencer, og det kommer selvfølgelig alle vores kunder til gode. Kunderne kan se frem til endnu bedre service og vores medarbejdere kan se frem til at være en del af en arbejdsplads med enorme ressourcer og muskler. I Danmark består hele BELFOR Gruppen (SSG, BELFOR DK, Rølund, Büring & Johansen og Kiltin) nu af knap 700 medarbejdere, som hver dag står klar til at hjælpe skadelidte og servicere vores kunder. Vores ambition er fortsat at være bedst på kvalitet og kundeservice og det glæder vi os til at levere på i det nye fælles selskab.

Vores medarbejdere har knoklet i 2022 for at få alle ender til at hænge sammen. Det er en stor opgave at levere god kvalitet og service på alle opgaver, samtidig med at vi er blevet solgt og integreret med et andet selskab. Der skal derfor lyde en stor tak til alle mine kollegaer, for den ekstraordinære indsats der er leveret i 2022.

Alle vores kunder og samarbejdspartnere ønskes også en rigtig god jul og et godt nytår. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i 2023.

Bedste Hilsner

Carsten Fensholt

Group CEO SSG/BELFOR Skandinavien.