Pressemeddelelse 25.maj 2022

Polaris har indgået aftale om at sælge sin majoritetspost i SSG Group til BELFOR, der er verdens førende udbyder af skadesservices med 11.100 medarbejdere og over 40 års erfaring fra hele værdikæden fra skadesstop til genopbygning.

SSG Group har styrket markedspositionen væsentligt i partnerskab med Polaris siden opkøbet i 2019. Polaris har understøttet SSG Groups udvikling for at skabe en nordisk markedsleder og deltage i den igangværende konsolidering af markedet gennem opkøb i Danmark og Sverige.

”SSG Group har spillet en nøglerolle i konsolideringen af det nordiske marked for skadesservices og skabt solid vækst og gode resultater under vores ejerskab. Ledelsen og medarbejderne har gjort en fantastisk indsats for at strømline forretningen og gennemføre strukturelle ændringer og opkøb for at positionere SSG Group til fortsat vækst som en del af BELFOR, der er et globalt fyrtårn i industrien med ambitiøse planer om at videreføre SSG Groups succesfulde udvikling på den lange bane,” siger Rune Lillie Gornitzka, Partner i Polaris.

Den positive udvikling har været understøttet af løbende investeringer i forretningsudvikling og opkøbene af svenske EBE Gruppen (2019) for at styrke koncernens kerneaktiviteter inden for skadesservices i Gøteborg-området; Kiltin (2021) for at tilføje skadedyrsbekæmpelse til serviceydelserne i Danmark; og svenske Ovento (2021) for at styrke markedspositionen inden for skadesservice i Stockholm-området.

”Vi har været glade for samarbejdet med Polaris som en involveret og aktiv partner, der har bidraget til SSG Group med værdifuld sparring, omfattende erfaring, analytiske muskler og den finansielle styrke, der har været nødvendig for at accelerere virksomhedens udvikling og sikre konkurrenceevnen i et marked, der er genstand for hastig konsolidering. Trods usikkerhed under udbruddet af COVID-19 har vi skabt et stærkt grundlag for SSG Group sammen med Polaris, og nu ser vi frem til at fortsætte vækstkurven med BELFOR,” siger Carsten Fensholt, administrerende direktør i SSG Group.

Med afsæt i den positive udvikling er SSG Group forud for ejerskiftet stærkt positioneret til at forfølge vækstmuligheder som en del af BELFOR-familien.
“Vi så en god mulighed for at deltage i den nordiske konsolidering sammen med holdet i SSG Group og var glade for hurtigt at kunne gøre fremskridt og notere en solid fremgang i markedsandelene i Danmark og Sverige før ventet i den oprindelige plan. Vi er overbeviste om, at BELFOR bliver en rigtig god ejer for SSG Group og har derfor besluttet at give stafetten videre efter en relativ kort ejerperiode,” siger Rune Lillie Gornitzka.