SSG køber det familieejede Kiltin i en strategisk satsning på skadedyrsområdet, af Niels Jacobsen, hvis far stiftede selskabet i 1948.

Med opkøbet får SSG en af landets førende og ældste skadedyrsvirksomheder og en solid platform indenfor den kommunale skadedyrsbekæmpelse.

Kiltin er en landsdækkende virksomhed med mere end 70 skadedyrsspecialister og en solid tilstedeværelse i det danske skadedyrsmarked, som en førende leverandør for kommunale og erhvervskunder.

Niels Jacobsen bliver dermed sidste led i en familie, der har drevet virksomheden siden 1948. ”Det har naturligvis været en svær beslutning for mig, men jeg er i processen blevet bestyrket i at det kulturelle og værdimæssige fællesskab Kiltin har med SSG betyder, at det er det rigtige for Kiltin og den videre rejse for selskabet.”

 

Carsten Fensholt, Group CEO i SSG, mener at SSG med opkøbet får en stærk spiller, der understøtter den eksisterende forretning:

”Vi overtager først og fremmest en sund virksomhed med nogle af landets dygtigste medarbejdere. Under Niels Jacobsens ejerskab har Kiltin formået at udbygge sin position på markedet og samtidig bevaret en stærk kultur. Vi forventer at se en stigning i skadedyr og skader relateret til skadedyr i fremtiden pga. klimaforandringerne. I SSG håndterer vi de negative effekter af klimaforandringerne på bygninger og menneskers levevilkår, hvorfor vi anser Kiltins services som en attraktiv tilføjelse til vores eksisterende portefølje.”

Klimaforandringer som underliggende driver  

SSGs kunder oplever at effekten af klimaforandringerne, ekstreme vejrforhold, flere skybrud mv. betyder, at skadedyr og skader relateret til disse vil udgøre en stigende trussel i fremtiden med betydelige økonomiske konsekvenser for kunderne. Derfor er opkøbet af Kiltin en strategisk forberedelse på at stå stærkere i et marked, der forventes at vokse i fremtiden.

 

SSG er førende indenfor Skadeservice i Norden

SSG blev etableret i Danmark i 1993 og er i dag en førende leverandør af skadeservice, samt industri og ejendomsservice i Norden. Virksomheden har siden 2012 gennemført flere strategiske opkøb og er landsdækkende i Danmark, Norge og Sverige med flere end 1.000 medarbejdere og 70 centre. SSG har siden december 2019 været ejet af kapitalfonden Polaris Private Equity.