SSG står klar med et døgnberedskab til begrænsning af spredning af COVID-19

COVID-19 smittetrykket er igen markant stigende i Danmark med flere og flere restriktioner og gener til følge. Vi syntes derfor nu, at tiden er inde til igen at informere om, at vi med vort landsdækkende døgnberedskab er klar til at rykke ud og hjælpe med at begrænse spredningen af COVID-19.

Ingen opgave er for lille, for stor eller for kompliceret for SSG, når det gælder om at få spredningen af coronavirus begrænset mest muligt.COVID-19

Siden foråret 2020 hvor COVID-19 begyndte at brede sig i Danmark, har vi desinficeret mod virussen. Vi får i dag flere opgaver ind fra virksomheder, der har behov for at få desinficeret et kontorområde, kantine, køkken, produktionsafsnit m.m. én enkelt gang efter konstateret smitte, men også fra virksomheder, der beder os om faste periodiske desinficeringsopgaver – eksempelvis 2 gange om ugen.

Hos SSG desinficerer vi stadig vores driftscentre i Danmark fast 2 gange ugentligt. Samtidig hermed desinficerer vi naturligvis de stedlige driftskøretøjer. Det syntes vi, giver god mening – både for os og for vores mange gode kunder, samtidig tror vi på, at det er med til, at vi kun har haft ganske få smittede i organisationen.

Priser for koldtågedesinfektion med BioCid RTU i rum med alm. loftshøjde op til 2,7 m.:
Ved rum/areal op til 250 m2: Minimumspris 3.000 kr.
Ved rum/areal over 250 m2: Opstartsgebyr pr. gang 1.500 kr. + 6,00 kr. pr. m2.
NB: De nævnte priser er gældende på hverdage kl. 07.00 – 15.00 og ekskl. moms.

Tilbud og priser på andre rum størrelser og arealer gives i de konkrete situationer.

Skulle I få behov for vores hjælp, så står vi klar til at hjælpe jer 24/7.

COVID-19

Desinficering med BioCid

Vi har udviklet rengøringsmetoder som hurtigt og effektivt hjælper med at desinficere og inddæmme COVID-19. Vi gør brug af Koldtågemaskinen, som laver mikroskopiske dråber af desinfektionsmidlet BioCid, der pga. deres størrelse kommer ind selv i de mindste sprækker og lægger sig som en tynd hinde på alle overflader.

Vi ved det er vigtigt for jer, hurtig at kunne tage de berørte områder i brug igen, således at jeres dagligdag hurtig bliver normal igen. Med brug af koldtågemaskinen kan I tage de berørte områder i brug umiddelbart efter vi er færdige med desinfektionen.

Læs mere om vores metode her