Vi desinficerer i alle SSG bygninger og driftsbiler

I forbindelse med coronavirus har vi i SSG lanceret koldtåge metoden med BioCid til desinficering mod COVID-19. Udlæggelse af BioCid er giftfri og skader ikke bygninger og inventar. Samtidig er metoden godkendt af fødevarestyrelsen til desinfektion.

Desinficering af egne bygninger
Vi har hjulpet, og hjælper stadig flere kunder med at desinficere med koldtåge metoden i bygninger og ejendomme. Dog er det også vigtigt for os, at vores egne bygninger og driftsbiler bliver desinficeret, sådan at vi følger alle forholdsregler. Det betyder, at vi har valgt at desinficere alle vores centre og driftsbiler to gange om ugen. Det er vigtigt, at vi holder rengøringen højt for de som er tilbage på centrene. Samtidig er driftsbilerne en af vores vigtigste redskaber for at komme ud til kunderne. Derfor bliver disse også desinficeret.

Desinficeringen på arbejdspladsen er med til at skabe tryghed for vores medarbejdere. Det er vigtigt for SSG, at vores medarbejdere føler sig tryg ved at gå på arbejde. Derfor har vi sat mange nødvendige forholdsregler op, og en af dem er blandt andet, at vi desinficerer med koldtåge i alle vores bygninger og driftsbiler.

Læs mere om vores desinficering med koldtåge her

Desinficering med koldtåge i driftsbil       Desinficering med koldtåge i driftsbil